Сирохман І. Проблеми термінології якості харчових продуктів / Іван Сирохман, Тетяна Лозова, Ганна Рудавська // Проблеми української термінології : міжнар. наук. конф., 19–21 верес. 2006 р. : зб. наук. пр. ‒ Л., 2006. ‒ С. 172–174.


 

УДК 620.2:001.4

 

Іван Сирохман, Тетяна Лозова

Львівська комерційна академія

Ганна Рудавська

Київський національний торговельно-економічний університет

 

ПРОБЛЕМИ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

 

© Сирохман І., Лозова Т., Рудавська Г., 2006

 

У статті узагальнені питання застосування відповідних термінів якості харчових продуктів.

 

The problem question of the food products quality terms usage are shown in the article.

 

Збірник наукових праць "Проблеми української термінології" 2006